Bloggnorge.com // Nysgjerrigebjorn
Start blogg

Nysgjerrigebjorn

En ganske enkel side med det som interesserer meg – og for deg som liker det samme

Hjemmelading – konsentrasjon og presisjon…

Kategori: Jakt og Fiske | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 21. september , 2014 kl. 20:12

I god mannlig tradisjon og med sangen «Jaktprat» (av Øystein Sunde) på stereoanlegget, driver jeg for tiden å rigger meg til for ladning av egen ammunisjon. Generelt sett betyr ikke det billigere å skyte, men det betyr flere smell pr. investerte krone. For koste det gjør det og mer skyter man. I mellomtiden har jeg forstått at det hele dreier seg om konsentrasjon, pinlig nøyaktighet og friskt mot. Man må virkelig være spesielt interessert – for repeterende bevegelser blir det MYE av. Vil også anbefale å la dette temaet ligge om man er på «sjekkern» i en bar. Dette er sært og langt fra mainstream.

Min egen drivkraft vil jeg sammenligne med det med å ta en ørret på ei hjemmelaga flue. Hvor deilig er det ikke å ligge på banen å trekke av egen ladet ammunisjon å se prosjektilene samle seg i midten innenfor en radius så tett at selv myggen skulle fått plassproblemer. Det hele dreier seg om presisjon og det å «Løse koden» og fått det til.

Som seg hør og bør – trenger man en del utstyr om man skal lade selv. Jeg har vært så privilegert å fått låne en del av de mest kritiske delene og har i tillegg et par gode venner som så langt har gitt ufattelig mye hjelp og informasjon. På den måten har vegen fram til oppstart så langt blitt veldig bra. Evig takknemlig for dette – ingen nevnt ingen glemt. You know who you are!!  :)

Utover høsten, vil jeg skrive mer om mine erfaringer, utstyr og progresjonen. I første omgang blir det litt om utstyrs valg – men før jeg kommer så langt, må jeg selv anskaffe de siste «duppedittene» jeg trenger for å komme i gang. Stay tuned!

 

 

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.